Σχετικά με εμάς

Zhongshan Yaosheng Casters Co., Ltd. που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη YuLong, Dongsheng, πόλη Zhongshan, πόλη της επαρχίας Guangdong, Κίνα. Είμαστε επαγγελματίες παραγωγοί ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών από την εποχή 2009 και τώρα είχαμε καλό όνομα στη βιομηχανία εκπομπών.

Το κάναμε. 8,000 τετραγωνικά μέτρα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, εγκατάσταση περιλαμβάνει μηχανές συνεχούς σφράγισης αυτόματης τροφοδοσίας, μηχανή αυτόματης συγκόλλησης Robert, μηχανή έγχυσης, αυτόματη συναρμολόγηση, μηχανή συσκευασίας & όλα τα είδη δοκιμαστικών μηχανών εκπομπών. Η παραγωγική μας ικανότητα τώρα για συνοχή 25,000 κάστορες την ημέρα (περίπου μία ποσότητα φορτίου 20ft εμπορευματοκιβώτιο). Είχαμε καλούπια για πάνω από 3,000 Υποδείγματα καστόρων που καλύπτουν όλο το φάσμα από την υλική διαχείριση, το τρόλεϊ εργαστηρίων, το καροτσάκι για τα ψώνια, το κουτί εργαλείων, τις σκαλωσιές, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις κουζίνες, τα νοσοκομεία και την εφαρμογή επίπλων. Το κάναμε. πεπειραμένο R & D ομάδα που μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για τη ζωγραφική και τις ειδικές ανάγκες των πελατών σας. Είχαμε καλό όνομα από πελάτη και τελικό χρήστη.Όχι.

Η στρατηγική μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε & που κατασκευάζει το καινοτόμο εμπορικό μας όνομα " VEOSName " Όχι.Επικεντρωνόμαστε στους πιο δημοφιλείς πελάτες που απαιτούν προμήθειες, για να ταιριάζουν με την επιλογή των πελατών του Ecomonic & Επιδόσεις. Εμείς ονομάσαμε το δικό μας " VEOSName " για Αξία & Αποτελεσματικός. Προμήθειες! Ο τηλεοπτικός μας σταθμός αποδείχθηκε και πωλείται τώρα στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της Ηνωμένες Πολιτείες, της Μαλαισίας, της Αυστραλίας, της Ρωσίας, της Βραζιλίας, της Ταϊλάνδης, της Νότιας Κορέας, της Κολούμπια και άλλων χωρών.

Προσβλέπουμε την ευκαιρία σας για φιλία και εταίρους από όλο τον κόσμο.Ερευνα:

Ερευνα